Autovahat ja maalipinnanhoito: 26JPN CRYSTAL COAT, 500ml

myynti@vahakauppa.com
p. 050-5121155

Katriinantie 3 D, 01740 Vantaa
Avoinna Ma-to 11-17 Pe 11-15


26JPN CRYSTAL COAT, 500ml

26JPN-CrystalCoat500ml_1100x-removebg-preview
Sumutettava keraaminen pinnoite, jopa 9kk kestolla ( Norm. 44,90€)
28,90 €

 

 

 

 

 

 

26JPN Crystal Coat luo autollesi jopa 9kk kestävän lujan, likaa hylkivän ja naarmuuntumista estävän suojapinnan helpolla käsittelyllä, jonka jokainen voi suorittaa lähtötasosta riippumatta.

Suihkutettuna auton maalipintaan, 26JPN Crystal Coat kovettuu luoden autosi maalipintaan lujan, erittäin hyvin kulutusta kestävän suojapinnan joka suojaa autoasi erilaisia sääolosuhteita sekä naarmuuntumista vastaan, hylkien vettä ja likaa erinomaisesti. Upealla kiillolla varustettuna. 

Crystal Coat on kestopinnoite, ei jatkuvaa uusimista vaativa pesu -sealant.

 

Crystal Coat on suunniteltu siten, että käsittely on helppo tehdä ja pinnoitteen ominaisuudet säilyvät muita vastaavia tuotteita huomattavasti pidempään vaikka autoa pestäisiin usein. 

✔ Crystal Coat tulee levittää puhtaalle ja kuivalle pinnalle. Parhaan lopputuloksen saamiseksi käsittele maalipinta kuivassa ja lämpimässä tilassa. Vältä käyttöä suorassa auringonpaisteessa.

✔ Suihkuta pieni määrä Crystal Coat:ia käsiteltävään pintaan (2-3 suihkausta riippuen käsiteltävän paneelin koosta) ja kiillota paneeli mikrokuituliinalla varmistaen että koko paneeli on käsitelty. Lopuksi käännä puhdas puoli liinasta viimeistelläksesi pinnan.

✔ Käsittele yksi paneeli kerrallaan.

✔ Parhaan mahdollisen keston takaamiseksi toinen kerros voidaan levittää 1h jälkeen.

✔ 26JPN Crystal Coat sopii kaikillle maalipinnoille. Crystal Coat voidaan kerrostaa keston lisäämiseksi, jättäen kiiltävän suojapinnanjoka ei tule kellastumaan ajan saatossa.

Crystal Coat:in luomaa suojapintaa ylläpidät parhaiten 26JPN Hydro Coatilla, joka boostaa pinnoitteen ominaisuuksia ja pidentää sen kestoa. 

Huom! Tuote toimitetaan kuvasta poiketen valkoisella, eri mallisella suihkuttimella covid-19 aiheutuneista saatavuusongelmista johtuen. Säädä suihkutin SPRAY -asentoon käyttäessäsi tuotetta.

Arvostelut

torstai, 22 heinäkuu 2021
Ihan ok tuote, antaa ainakin hyvän kiillon.
vahakauppa.com

Maksutavat

Maksa kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai valitse lasku- tai osamaksupalvelu. Myös MobilePay -mobiilimaksut. Toimituskulut 5,90 €.

Nopea toimitus

Lähetämme arkisin klo 14 mennessä jätetyt tilaukset samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-3 vrk kuluttua. Toimitamme myös yrityksille.

Tyytyväisyystakuu

Avaamattoman ja myyntikuntoisen tuotteen palautusoikeus 14vrk. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen ilmaiseksi.