Autovahat ja maalipinnanhoito: Autovaha Gyeon Q² Wax, 175 g

Autovaha Gyeon Q² Wax, 175 g

gyeon_q2_wax_1-removebg-preview
Fluoripohjainen autovaha,joka sopii kaikille väreille. Tarjoaa korkean kiillon,upean vedenhelmeilyn,sekä mahtavan vedenhylkivyyden. Helppokäyttöinen Gyeonin ensimmäinen autovaha!

 

 

 

 

Fluoripohjaisena vahana, Q² Wax tarjoaa upean vedenhelmeilyn, korkean kiillon sekä mahtavan vedenhylkivyyden helppokäyttöisyydestä tinkimättä! Q² Wax sopii sellaisenaan kaikille väreille, mutta myös kestopinnotteiden päälle käytettäväksi. Valmistajan lupaama kesto tuotteelle on vähintään kaksi kuukautta. Q² Wax ei jämähdä pintaan, vaan se pysyy hieman rasvaisena poispyyhintään saakka. Vahan tulee kovettua vähintään 30 minuuttia ennen poispyyhintää. Valmistajan lupaama kesto on talvella 3kk ja muina vuodenaikoina 4-6kk. Pakkaus sisältää vahan lisäksi levittimen sekä kiillotusliinan.

Käyttö

Puhdista maalipinta perusteellisesti ennen auton vahaamista. Ennen vahaamista suositellaan myös rasvanpoistoa, esimerkiksi IPA:lla. Levitä vahaa puhtaalle maalipinnalle ohut ja tasainen kerros. Anna vahan asettua noin 30 minuuttia, suorita poispyyhintä puhtaalla kiillotusliinalla, esimerkiksi Gyeon Q²M PolishWipe:lla.

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Maksutavat

Maksa kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai valitse lasku- tai osamaksupalvelu. Myös MobilePay -mobiilimaksut. Toimituskulut 5,90 €.

Nopea toimitus

Lähetämme arkisin klo 14 mennessä jätetyt tilaukset samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-3 vrk kuluttua. Toimitamme myös yrityksille.

Tyytyväisyystakuu

Avaamattoman ja myyntikuntoisen tuotteen palautusoikeus 14vrk. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen ilmaiseksi.