Autovahat ja maalipinnanhoito: Finikor Maalipinnanhoitoaine 250ml

myynti@vahakauppa.com

Jusslansuu 7, 04360 Tuusula

Ma-To 8.00 - 16.00 Pe 8.00-15.00 

Finikor Maalipinnanhoitoaine 250ml

031101
Puhdistava, hoitava ja suojaava puhdistusaine ajoneuvojen maalipinnalle.
7,90 €

 

 

 

Puhdistava, hoitava ja suojaava puhdistusaine ajoneuvojen maalipinnalle. Käytetään yleensä Brilliant -käsittelyn jälkihoitoaineena, mutta soveltuu kaikenlaisille maali - ja kromipinnoille. Hoitoaine poistaa maalipinnoilta pien ja hyönteisjätteet, liikennefilmin, sekä pienet hiusnaarmut. 

Käyttöohje: 

Vaikeiden epäpuhtauksien poistossa käytä ainetta 100% sellaisenaan, kuten puhdistusvahaa. Pesun jälkeen käytä hoitoainetta veteen sekoitettuna, sekoitus-suhde suurimmillaan on 25ml 0,5 litraan vettä tai ripauta hoitoainetta suoraan märkään pesusieneen. Levitä hoitoaine maalipinnalle kauttaaltaan sienellä, jonka jälkeen huuhtelu vedellä ja kuivaus kuivausliinalla. Käytä hoitoainetta pesun jälkeen, mielummin kerran kuukaudessa. 

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Maksutavat

Maksa kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai valitse lasku- tai osamaksupalvelu. Myös MobilePay -mobiilimaksut. Toimituskulut 5,90 €.

Nopea toimitus

Lähetämme arkisin klo 14 mennessä jätetyt tilaukset samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-3 vrk kuluttua. Toimitamme myös yrityksille.

Tyytyväisyystakuu

Avaamattoman ja myyntikuntoisen tuotteen palautusoikeus 14vrk. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen ilmaiseksi.