Autovahat ja maalipinnanhoito: INNOVACAR H2O COAT, 100ml

myynti@vahakauppa.com

Jusslansuu 7, 04360 Tuusula

Ma-To 8.00 - 16.00 Pe 8.00-15.00 

INNOVACAR H2O COAT, 100ml

Innovacar_H20_
Sumuta ja huuhtele- tyyppinen suojatuote maalipinnoille, muoveille,metallille,vanteille ja lasille. SUOSITTELEMME
11,90 €
uutuus.png

 

Innovacar H2O Coat on sumuta ja huuhtele- tyyppinen tuote, joka muodostaa erinomaisen kiillon ja suojan niin maalipinnoille,lasille,muoveille,metallille kuin vanteille. H2O Coat parantaa pinnan vedenhylkivyyttä, ilman mekaanista kosketusta. Sumuta tuotetta puhtaalle sekä märälle pinnalle ja huuhtele painepesurilla, tai vesijohtopaineella. H2O Coat tehostaa ja pidentää vahojen käyttöikää. Miellyttävän tuoksuinen tuote! 

Ravista hyvin ennen käyttöä. Sumuta pesun jälkeen märälle pinnalle laimentamattomana n. 60 cm etäisyydeltä. Etene alhaalta ylöspäin vaakasuuntaisin liikkein. Huuhtele joko painepesurilla tai vesijohtopaineella. Kuivaa lopuksi ilmakuivaimella tai mikrokuitukuivausliinalla.

Jos teet aiemmin käsitellyille autoille ns. huoltokäsittelyä, H2O Coat voidaan laimentaa vedellä 1:1 – 1:3.

HUOM! Kun käytät H2O Coatia laimentamattomana, on suositeltavaa levittää ja huuhdella paneeli kerrallaan. Laimennetulla tuotteella voidaan käsitellä suurempiakin alueita kerrallaan.

Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai kuumille pinnoille. Älä anna tuotteen kuivua pinnalle.

 

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Maksutavat

Maksa kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai valitse lasku- tai osamaksupalvelu. Myös MobilePay -mobiilimaksut. Toimituskulut 5,90 €.

Nopea toimitus

Lähetämme arkisin klo 14 mennessä jätetyt tilaukset samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-3 vrk kuluttua. Toimitamme myös yrityksille.

Tyytyväisyystakuu

Avaamattoman ja myyntikuntoisen tuotteen palautusoikeus 14vrk. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen ilmaiseksi.