Kiillotus: GYEON Q2M COMPOUND, KIILLOTUSAINE 120ML

myynti@vahakauppa.com

Katriinantie 3 D, 01740 Vantaa

 MA-TO 8.00 - 16.00 PE 8.00-15.00                  VANTAAN MYYMÄLÄ AVOINNA MA-TO 9-17 PE 9-16

GYEON Q2M COMPOUND, KIILLOTUSAINE 120ML

gyeon_compound_120preview
Voimakkaasti leikkaava kiillotusaine,syvien naarmujen poistoon
9,90 €

 

 

 

 

 

 

Gyeon Q²M Compound on voimakkaasti leikkaava kiillotusaine. Sillä poistetaan syvätkin naarmut ja himmentymät maalipinnalta. Kovilla pinnoilla epäkeskokoneellä työstettäessä soveltuu jopa ns. one-step-kiillotuksiin. Compound on tarkoitettu käytettäväksi leikkaavan villa-, mikrokuitu- tai vaahtomuovilaikan kanssa myllytyksen ensimmäisessä vaiheessa, kun käsiteltävä pinta on kohtuullisen huonokuntoinen ja siitä halutaan poistaa suurimmat virheet. Pehmeillä pinnoilla käytettäessä voi vaatia viimeistelyn Gyeonin Polishilla.

Gyeonin kiillotusaineet soveltuvat käytettäväksi niin suoraveto- (rotary), kuin epäkeskokoneillakin, eivätkä ne sisällä silikoneja tai täyteaineita. Lisäksi kiillotusaineet ovat vesipohjaisia ja ne pölisevät erittäin vähän, joten ainejäämien poistaminen pinnalta kiillotuksen jälkeen on vaivatonta.

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Maksutavat

Maksa kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai valitse lasku- tai osamaksupalvelu. Myös MobilePay -mobiilimaksut. Toimituskulut 5,90 €.

Nopea toimitus

Lähetämme arkisin klo 14 mennessä jätetyt tilaukset samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-3 vrk kuluttua. Toimitamme myös yrityksille.

Tyytyväisyystakuu

Avaamattoman ja myyntikuntoisen tuotteen palautusoikeus 14vrk. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen ilmaiseksi.