Kiillotus: GYEON Q2M POLISH KIILLOTUSAINE 120ML

myynti@vahakauppa.com

Katriinantie 3 D, 01740 Vantaa

Ma-To 8.00 - 16.00 Pe 8.00-15.00  Vantaa avoinna Ma-To 9-17 Pe 9-16

GYEON Q2M POLISH KIILLOTUSAINE 120ML

gyeon_polish_120--preview
Kevyesti leikkaava kiillotusaine viimeistelyyn, sekä one-step kiillotuksiin
10,90 €

 

 

 

 

 

 

Gyeon Q²M Polish on kevyesti leikkaava ja viimeistelevä kiillotusaine. Se on tarkoitettu viimeistelykiillotukseen ja hologrammien poistoon karkeamman aine-laikka-yhdistelmän jälkeen. Lisäksi se soveltuu erinomaisesti ns. one-step-kiillotuksiin kohtuullisen hyväkuntoisilla pinnoilla, kun syviä naarmuja ei ole. Polish on tarkoitettu käytettäväksi keskileikkaavan- tai viimeistelylaikan kanssa, riippuen pinnan kovuudesta ja halutusta naarmunpoistosta. Poistaa pinnasta pienet virheet ja ajojäljet (hologrammit) jättäen jälkeensä erittäin kovan kiillon.

Gyeonin kiillotusaineet soveltuvat käytettäväksi niin suoraveto- (rotary), kuin epäkeskokoneillakin, eivätkä ne sisällä silikoneja tai täyteaineita. Lisäksi kiillotusaineet ovat vesipohjaisia ja ne pölisevät erittäin vähän, joten ainejäämien poistaminen pinnalta kiillotuksen jälkeen on vaivatonta.

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Maksutavat

Maksa kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai valitse lasku- tai osamaksupalvelu. Myös MobilePay -mobiilimaksut. Toimituskulut 5,90 €.

Nopea toimitus

Lähetämme arkisin klo 14 mennessä jätetyt tilaukset samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-3 vrk kuluttua. Toimitamme myös yrityksille.

Tyytyväisyystakuu

Avaamattoman ja myyntikuntoisen tuotteen palautusoikeus 14vrk. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen ilmaiseksi.