Kiillotus: Tokya OP3 Epäkesko

myynti@vahakauppa.com

Jusslansuu 7, 04360 Tuusula

Ma-To 8.00 - 16.00 Pe 8.00-15.00 

Tokya OP3 Epäkesko

tokya_op3_epäkesko
Pieni ja tehokas kiillotuskone, aloittelijalle turvallinen käyttää
150,00 €

 

 

 

Tokya OP3 on loistavan hinta-laatusuhteen epäkeskokiillotuskone. Pienen koonsa ansiosta se soveltuu erittäin hyvin pienten alueiden ja ahtaiden paikkojen käsittelyyn. Sen ominaisuudet vastaavat kalliimpia ammattitason koneita. Koneen ergonomisen muotoilun sekä kevyehkön rakenteen puolesta sen käsittely on helppoa. Kone soveltuu myös erittäin hyvin aloittelijoille, sillä sen kierrosalue on laaja. 

Tokya OP3 toimii 12 mm epäkeskoliikkeellä, joka tuo tehokkuutta työstämiseen. Epäkeskoliike on juuri sopiva yleismallinkoneeseen. 12 mm epäkeskoliike takaa nopean työstämisen suurilla pinnoilla. Suuria pintoja ajettaessa koneen kytkin on mahdollista lukita ON-asentoon. Myös pitkä virtajohto takaa mutkattoman liikkumisen koneen kanssa. Koneen ergonomiaa voidaan lisätä mukana toimitettavalla sivukahvalla. 

  • Virtajohdon pituus: 5 m
  • Teho: 500 W (max. 750 W kuormitusta kompensoitaessa)
  • Kierrosnopeus: 2500 - 5500 opm
  • Vapaa epäkesko
  • Tallan ikoko: 75 mm
  • Sopiva laikan koko: 75-100 mm
  • Paino: 2,6 kg

Muista myös laikat: Padboys vaahtomuovilaikka voimakkaasti leikkaavaPadboys vaahtomuovilaikka kevyesti leikkaavaPadboys vaahtomuovilaikka viimeistelyyn

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Maksutavat

Maksa kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai valitse lasku- tai osamaksupalvelu. Myös MobilePay -mobiilimaksut. Toimituskulut 5,90 €.

Nopea toimitus

Lähetämme arkisin klo 14 mennessä jätetyt tilaukset samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-3 vrk kuluttua. Toimitamme myös yrityksille.

Tyytyväisyystakuu

Avaamattoman ja myyntikuntoisen tuotteen palautusoikeus 14vrk. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen ilmaiseksi.