Metallipinnat: GYEON Q2M METAL POLISH, 120ML

myynti@vahakauppa.com

Katriinantie 3 D, 01740 Vantaa

 MA-TO 8.00 - 16.00 PE 8.00-15.00                  VANTAAN MYYMÄLÄ AVOINNA MA-TO 9-17 PE 9-16

GYEON Q2M METAL POLISH, 120ML

gyeon_metal_polish_preview
Metallin kiillotusaine, joka sopii myös alumiinille, ruostumattomalle teräkselle ja kromipinnoille
15,90 €

 

 

 

 

 

 

 

Gyeon Q2M Metal Polish on monikäyttöinen kiillotusaine paljaille metallipinnoille. Metal Polish sopii alumiinille, ruostumattomalle teräkselle ja kromipinnoille. Q2M Metal Polish sopii työstettäväksi käsin tai koneella.

Metal Polish on suunniteltu hyvin hellävaraiseksi mutta tehokkaaksi. Se yhdistää hiovuuden ja erittäin hyvän viimeisteltävyyden. Umpimateriaalia olevilla pinnoilla Q2M Metal Polishia voidaan työstää huoletta. Kromipinnoilla hiovia tuotteita käytettäessä tulee aina välttää liiallista hankaamista, jotta pinnoitetta ei ohenneta turhaan. 

Puhdista kiillotettava pinta näkyvästä liasta ennen työn aloittamista. Annostele pieni määrä Q2M Metal Polishia vaahtomuovi- tai mikrokuitulevittimeen, myös mikrokuituliinaa voi käyttää.

Työstä pieni alue kerrallaan, kunnes pinnalla on vain heikosti näkyvä harso ainetta. Pyyhi pois puhtaalla mikrokuituliinalla.

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Maksutavat

Maksa kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai valitse lasku- tai osamaksupalvelu. Myös MobilePay -mobiilimaksut. Toimituskulut 5,90 €.

Nopea toimitus

Lähetämme arkisin klo 14 mennessä jätetyt tilaukset samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-3 vrk kuluttua. Toimitamme myös yrityksille.

Tyytyväisyystakuu

Avaamattoman ja myyntikuntoisen tuotteen palautusoikeus 14vrk. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen ilmaiseksi.