Pinnoitteet: Ecocoat Poly 30ml

myynti@vahakauppa.com
p. 050-5121155

Katriinantie 3 D, 01740 Vantaa
Avoinna Ma-to 11-17 Pe 11-15


Ecocoat Poly 30ml

ecocoat-poly-removebg-preview__1_-removebg-preview
Ecocoat Poly omaa samanlaisia ominaisuuksia kuin esimerkiksi isoveljensä Quartz, mutta kuitenkin kevennetyllä reseptillä. Poly tarjoaa kuitenkin jopa 12-18kk suojan.
69,90 €

 

 

 

 

Ecocoat Poly omaa samanlaisia ominaisuuksia kuin esimerkiksi isoveljensä Quartz, mutta kuitenkin kevennetyllä reseptillä. Poly tarjoaa kuitenkin jopa 12-18kk suojan, ja voittaa kestossa kaikki perusvahat ja sealant tuotteet. Poly on luonnollisesti myös REACH-vaatimusten mukainen kuten kaikki muutkin IGL ecocoat-pinnoitteet. Ominaisuudet: Tuote: Ecocoat Poly Käytetään: Auton lakkapinnan ja maalipinnan pitkäaikaiseen suojaamiseen Kovuus: H8 Pakkauskoko: 30ml ja 50ml Kesto: 12kk / 20.000km Kemikaalikesto: 1-14ph Kulutus: 10-30ml/auto Paksuus: 0.5um Aktiivisia aineosia: 70% Lämmön kesto: <200°C VOC pitoisuus: 40gm/l Self- Cleaning: Kyllä Pakkauksen sisältö: 1x 30/50ml Poly pinnoite, kumihanskat, levitin, levitys liinat, precoat 100ml ja spray päät.

Pika opas: Tee maalipinnalle perusteellinen puhdistus ennen käsittelyä. (Vinkki!) Suosittelemme Myllyttämään/kiillottamaan auton maalipinnan ennen pinnoitusta, parhaimman lopputuloksen saamiseksi. Puhdista pinta vielä IGL Coatings Precoatilla, ennen pinnoitusta. Annostele pinnoitetta puhtaalle ja kuivalle silkkiliina levittimelle ja levitä ohut kerros paneeli kerrallaan siksak-liikkein (#) ja hyvin kevyesti painaen. Itse pinnoite on väritöntä, mikäli levittäessä maalipinnalla näkyy jotakin ylimääräistä, pintaa ei ole riittävän hyvin puhdistettu! Pyyhi yhden paneelin levityksen ylimääräinen aine 2-5 minuutin jälkeen pois erillisellä, kuivalla ja puhtaalla mikrokuituliinalla. Apuna on hyvä käyttää useampaa mikrokuituliinaa. Kun koko auton on paneeli kerrallaan pinnoitettu ja pyyhitty, käy auto vielä kerran läpi puhtaalla liinalla, jotta pinta saa varmasti sen kuuluisan timanttisen kiillon. HUOM! Pyyhkiessä ei tarvitse painaa kovasti, hellästi käden omalla painolla. (Vinkki!) Jos pinnoite ehtii kovettua pintaan, sitä voidaan pehmittää levittämällä pinnoitetta uusi kerros kovettuneen pinnoitteen päälle. Tämän jälkeen käy alue uudelleen läpi puhtaalla mikrokuituliinalla. Anna pinnoitteen kuivua(cureta) vähintään 12 tuntia (n. 20-26°C) ennen ulos ajamista, jos mahdollista niin pinnoitteen olisi parasta kuivua n. 24 tuntia. Älä pese autoa vedellä(painepesurilla), ennen kuin käsittelystä on kulunut vähintään 7 päivää. Pesuaine pesu vasta 14 päivän jälkeen. 14 päivän jälkeen pinnoite on täysin kuiva ja kovettunut. 14 päivän jälkeen auton voi pestä pesuaineilla. 8. Suosittelemme pinnoitteen avustamista 4-6kk välein IGL Coatings ”Premier” tuotteella. Tämä avustaa pinnoitetta ja auttaa sitä pysymään pidempään pinnassa. Tämä ei ole pakollista, mutta suosittelemme sitä.

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Maksutavat

Maksa kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai valitse lasku- tai osamaksupalvelu. Myös MobilePay -mobiilimaksut. Toimituskulut 5,90 €.

Nopea toimitus

Lähetämme arkisin klo 14 mennessä jätetyt tilaukset samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-3 vrk kuluttua. Toimitamme myös yrityksille.

Tyytyväisyystakuu

Avaamattoman ja myyntikuntoisen tuotteen palautusoikeus 14vrk. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen ilmaiseksi.