Pinnoitteet: GTECHNIQ HALO FLEXIBLE FILM COATING KESTOPINNOITE, 30ML

myynti@vahakauppa.com
p. 050-5121155

Katriinantie 3 D, 01740 Vantaa
Avoinna Ma-to 11-17 Pe 11-15


GTECHNIQ HALO FLEXIBLE FILM COATING KESTOPINNOITE, 30ML

gtechniq_halo_30_823x300-removebg-preview
Kestopinnoite 24kk kestolla teippi -ja kiveniskukalvoille, riittoisuus normaalin kokoiseen henkilöautoon (porrasperä)
69,90 €

 

 

 

 

 

 

 

 

Gtechniq HALO Flexible Film Coat on teippi- ja kiveniskukalvoille (PPF) suunniteltu pinnoite. HALO sitoutuu teippipinnalle kemiallisesti, ja muodostaa sen päälle erittäin kestävä suojaavan "kalvon". Normaaleista pinnoitteista poiketen HALO:n muodostama suoja on hyvin joustava. Pinnoite suojaa teippiä tai PPF:ää mm. UV-säteilyn aiheuttamalta kellastumiselta. Lisäksi huokoinen teippipinta (varsinkin mattateipit) imevät pahimmillaan likaa itseensä, jolloin se pääsee pinttymään kiinni. HALO:n muodostama suojakalvo hylkii vettä ja likaa, ja estää näin lian imeytymisen pintaan helpottaen auton puhtaanapitoa.

HALO pitää teipin tai PPF:n huomattavasti paremman näköisenä pidempään, helpottaa puhtaanapitoa merkittävästi, sietää pesun kaikilla yleisillä pesuaineilla ja kestää jopa 24 kuukautta Pohjois-Euroopan vaativissa olosuhteissa. Se toimii käytännössä kaikilla (kiiltävä, satiini tai matta) teippi- ja kalvopinnoilla. Toimii myös ns. itsekorjaantuvien teippien kanssa.

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Maksutavat

Maksa kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai valitse lasku- tai osamaksupalvelu. Myös MobilePay -mobiilimaksut. Toimituskulut 5,90 €.

Nopea toimitus

Lähetämme arkisin klo 14 mennessä jätetyt tilaukset samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-3 vrk kuluttua. Toimitamme myös yrityksille.

Tyytyväisyystakuu

Avaamattoman ja myyntikuntoisen tuotteen palautusoikeus 14vrk. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen ilmaiseksi.