Pinnoitteet: GYEON Q2 PPF KESTOPINNOITE, 50ML

myynti@vahakauppa.com

Katriinantie 3 D, 01740 Vantaa
Avoinna Ma-to 9-17 Pe 9-16


GYEON Q2 PPF KESTOPINNOITE, 50ML

gyeon_q2_ppf_50-preview
Kestopinnoite kaikille teippipinnoille 12kk kestolla
69,90 €

 

 

 

 

 

 

Gyeon Q² PPF on teippi- ja kiveniskukalvoille (PPF) suunniteltu pinnoite. Pinnoite suojaa teippipintaa mm. UV-säteilyn aiheuttamalta kellastumiselta. Huokoinen teippipinta (varsinkin mattateipit) kerää tehokkaasti likaa, ja ajan myötä lika pääsee pinttymään teipin huokosiin. Q² PPF:n muodostama suojakalvo on erittäin hydrofobinen (hylkivä), ja estää näin lian imeytymisen pintaan helpottaen auton puhtaanapitoa huomattavasti. Pinnoite sopii niin kiiltäville, kuin mattateipeille ja se korostaa alkuperäistä väriä, muuttamatta viimeistelyä.

Q² PPF pitää teipin tai PPF:n huomattavasti paremman näköisenä pidempään, helpottaa puhtaanapitoa merkittävästi, sietää pesun kaikilla yleisillä pesuaineilla ja kestää yli 12 kuukautta vaativissakin olosuhteissa. Se toimii käytännössä kaikilla (kiiltävä, satiini tai matta) teippi- ja kalvopinnoilla. Toimii myös ns. itsekorjaantuvien teippien kanssa.

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Maksutavat

Maksa kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai valitse lasku- tai osamaksupalvelu. Myös MobilePay -mobiilimaksut. Toimituskulut 5,90 €.

Nopea toimitus

Lähetämme arkisin klo 14 mennessä jätetyt tilaukset samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-3 vrk kuluttua. Toimitamme myös yrityksille.

Tyytyväisyystakuu

Avaamattoman ja myyntikuntoisen tuotteen palautusoikeus 14vrk. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen ilmaiseksi.