Poistoaineet: INNOVACAR N0 ODORS, HAJUNPOISTOAINE 500ml

myynti@vahakauppa.com

Jusslansuu 7, 04360 Tuusula

Ma-To 8.00 - 16.00 Pe 8.00-15.00 

INNOVACAR N0 ODORS, HAJUNPOISTOAINE 500ml

N0_Odors_innovacar
Nopeavaikutteinen hajunpoistoaine tekstiilipinnoille
11,90 €

 

 

 

 

 

 

Innovacar N0 Odors hajunpoistoaine tekstiilipinnoille, auttaa esim. ruoan, tupakan, virtsan ja eläinten aiheuttamien hajujen eliminoinnissa. N0 Odorsia voidaan käyttää myös säännöllisessä hajuttomuuden ylläpidossa vaikka ylläpitopesujen yhteydessä. Pese huolellisesti pinta, ennenkuin käytät hajunpoistoainetta. Käytetään laimentamattomana. 

 

Sumuta N0 Odorsia tasaisesti tekstiilipinnoille, mutta älä yritä kyllästää pintaa tuotteella. Anna imeytyä, älä hankaa tai pyyhi pintoja. Anna kuivua.

Jos hajut ovat pinttyneempiä, suositellaan toista käsittelyä ensimmäisen kuivuttua.

Erityisen pahoissa tapauksissa, esim. maidon tai virtsan imeydyttyä penkkiin tulee myös N0 Odorsia sumuttaa runsaasti ja varmistaa sen imeytyminen syvälle materiaaliin. Tällöin tekstiilipinnat tulee pyyhkiä kostealla mikrokuituliinalla 5 minuutin kuluttua.

Koville pinnoille kuten muoville N0 Odors voidaan sumuttaa myös suoraan, mutta pyyhintä kuivalla mikrokuituliinalla on tarpeen heti sen jälkeen.

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Maksutavat

Maksa kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai valitse lasku- tai osamaksupalvelu. Myös MobilePay -mobiilimaksut. Toimituskulut 5,90 €.

Nopea toimitus

Lähetämme arkisin klo 14 mennessä jätetyt tilaukset samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-3 vrk kuluttua. Toimitamme myös yrityksille.

Tyytyväisyystakuu

Avaamattoman ja myyntikuntoisen tuotteen palautusoikeus 14vrk. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen ilmaiseksi.