Ruosteenestoaineet: FINIKOR 3 Alustasuoja 600ml Ruskea

myynti@vahakauppa.com

Katriinantie 3 D, 01740 Vantaa

 MA-TO 8.00 - 16.00 PE 8.00-15.00                  VANTAAN MYYMÄLÄ AVOINNA MA-TO 9-17 PE 9-16

FINIKOR 3 Alustasuoja 600ml Ruskea

Finikor_alustasuojapronssi-removebg-preview
Finikor 3, väriltään pronssinruskea alustasuoja muodostaa sitkeähkön, sileän, ääntä eristävän ja kulutusta kestävän suojakalvon
14,90 €

 

 

 

Alusta-aine toimii suojana kulutusta vastaan ja estää suolojen ja lipeän haitalliset vaikutukset. Jättää kuivuttuaan ruskean ja sileän suojakalvon. Käytetään alustasssa koteloaineen jälkeen. 

Näin teet sen: 

  • Puhdista ja kuivaa käsiteltävät kohteet. Käsittele Finikor 1:llä kotelot sisäpuolelta,saumat,peltiliitokset sekä kaikki alustan näkyvät metallipinnat. Kuivumisaika noin 1 tunti, jonka jälkeen voit siirtyä alustasuojan ruiskutukseen.  
  • Ruiskuta Finikor 3:lla koko alusta. Vältä ruiskuttamasta levyjarruille, kardaaniakseliin ja polttoainesäiliön huohotinputken päähän. Finikor 3 antaa paksuhkon, sitkeän ääntäeristävän ja kulutusta kestävän suojakalvon ruostetta vastaan. Kuivumisaika 4 tuntia.   

Käsittele vahvemmin ruostuneet kohdat ruosteenmuuntimella (Loctite 7500). Ruosteenmuunnin passivoi alkaneen ruosteen ja estää ruostumisen jatkumisen. 

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Maksutavat

Maksa kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai valitse lasku- tai osamaksupalvelu. Myös MobilePay -mobiilimaksut. Toimituskulut 5,90 €.

Nopea toimitus

Lähetämme arkisin klo 14 mennessä jätetyt tilaukset samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-3 vrk kuluttua. Toimitamme myös yrityksille.

Tyytyväisyystakuu

Avaamattoman ja myyntikuntoisen tuotteen palautusoikeus 14vrk. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen ilmaiseksi.