Ruosteenestoaineet: FINIKOR 1 Kotelosuoja 600ml

myynti@vahakauppa.com

Katriinantie 3 D, 01740 Vantaa

 MA-TO 8.00 - 16.00 PE 8.00-15.00                  VANTAAN MYYMÄLÄ AVOINNA MA-TO 9-17 PE 9-16

FINIKOR 1 Kotelosuoja 600ml

Finikor kotelosuoja
Finikor 1 antaa hyvän suojan ruostetta vastaan
14,90 €

 

 

 

Finikor 1 on ohut, tunkeutuva öljymäinen vaaleanruskea koteloaine. Se tunkeutuu hyvin saumarakenteisiin ja alkaneeseen ruosteeseen. Pysäyttää ruostumisen ja antaa hyvän suojan.

Estää hapen, kosteuden, lipeän ja suolojen haitalliset vaikutukset. Sopii erityisesti suljettujen ja avoimien kotelorakenteiden suojaukseen, sekä alustasuojan pohjustusaineeksi. 

Näin teet sen: 

  • Puhdista ja kuivaa käsiteltävät kohteet. Käsittele Finikor 1:llä kotelot sisäpuolelta, saumat, peltiliitokset sekä kaikki alustan näkyvät metallipinnat. Kuivumisaika n. 1 tunti, jonka jälkeen voit siirtyä alustasuojan ruiskutukseen.   

Käsittele vahvemmin ruostuneet kohdat ruosteenmuuntimella (Loctite 7500). Ruosteenmuunnin passivoi alkaneen ruosteen ja estää ruostumisen jatkumisen.

Käyttökohteet: 

Autojen suljettujen kotelorakenteiden sisäpuoliseen suojaukseen, alustarakenteiden saumoihin ja ruosteisten pintojen käsittelyyn, vaijerikelojen putkistojen, betonivalumuottien ym suojaukseen.

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Maksutavat

Maksa kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai valitse lasku- tai osamaksupalvelu. Myös MobilePay -mobiilimaksut. Toimituskulut 5,90 €.

Nopea toimitus

Lähetämme arkisin klo 14 mennessä jätetyt tilaukset samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-3 vrk kuluttua. Toimitamme myös yrityksille.

Tyytyväisyystakuu

Avaamattoman ja myyntikuntoisen tuotteen palautusoikeus 14vrk. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen ilmaiseksi.