Sisustanhoito: GYEON Q2M NAHANHOITOSETTI STRONG

myynti@vahakauppa.com

Katriinantie 3 D, 01740 Vantaa

 MA-TO 8.00 - 16.00 PE 8.00-15.00                  VANTAAN MYYMÄLÄ AVOINNA MA-TO 9-17 PE 9-16

GYEON Q2M NAHANHOITOSETTI STRONG

Q2M_Lether_Strong_Products_3000px_2-removebg-preview
Kattava setti puhdistusaineesta-suoja-aineeseen nahkapinnoille
36,90 €

 

 

 

 

 

 

Setissä oleva Gyeon Q²M LeatherCleaner Strong on tarkoitettu nahkasisustuksen puhdistukseen, erityisesti ennen pinnoitusta tai muuta suojausta. Se poistaa lian, rasvan ja vanhat suoja-aineet nahan päältä ja antaa uudelle suoja-aineelle tai pinnoitteelle parhaan mahdollisen pohjan, johon suoja-aine pystyy sitoutumaan. Se ei jätä jälkeensä mitään ainejäämiä, jotka vaikuttaisivat pinnoitteen kestoon. Jättää pinnan täysin puhtaaksi ja mattapintaiseksi ja soveltuu kaikille nykyään käytettäville nahkatyypeille.

Suoja-aineena setissä on Gyeon Q2 LeatherCoat. Se on auton nahkasisustalle tarkoitettu kestävä suoja-aine, joka muodostaa pintaan huomaamattoman kalvon. Kalvo estää nesteiden, öljyn, lian ja UV-säteilyn imeytymisen nahkaan, ja suojaa pintoja näin mm. haalistumiselta ja kulumiselta. Se myös estää vaatteista irtoavan värin tarttumisen pinnoille, ja pitää vaaleankin sisustan hyvän näköisenä ja helppohoitoisena. Valmistaja lupaa pinnoitteelle jopa 3 kuukauden keston kovassakin käytössä. 

  • Puhdistusaine Q²M LeatherCleaner Strong, 200 ml
  • Suoja-aine Q² LeatherCoat, 120 ml
  • Puhdistusharja Q²M LeatherBrush
  • Mikrokuitulevitin
  • Mikrokuituliina 
  • Riittoisuus: 2-3 sisustaa 

 

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Maksutavat

Maksa kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai valitse lasku- tai osamaksupalvelu. Myös MobilePay -mobiilimaksut. Toimituskulut 5,90 €.

Nopea toimitus

Lähetämme arkisin klo 14 mennessä jätetyt tilaukset samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-3 vrk kuluttua. Toimitamme myös yrityksille.

Tyytyväisyystakuu

Avaamattoman ja myyntikuntoisen tuotteen palautusoikeus 14vrk. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen ilmaiseksi.