Sisustanhoito: INNOVACAR 100% DEGREASING YLEISPUHDISTUSAINE, 500ml

myynti@vahakauppa.com

Jusslansuu 7, 04360 Tuusula

Ma-To 8.00 - 16.00 Pe 8.00-15.00 

INNOVACAR 100% DEGREASING YLEISPUHDISTUSAINE, 500ml

innovacar_degreasing_100_
Hellävarainen, mutta tehokas yleispuhdistusaine, kasviperäisten pinta-aktiivisten aineiden ansiosta
10,90 €

 

 

 

Innovacar 100% Degreasing Yleispuhdistusaine on hellävarainen, mutta tehokas puhdistusaine antistaattisilla ominaisuuksilla. 

Se sopii esim. moottoritilan, renkaiden, vanteiden, kumimattojen ja muovipintojen puhdistukseen. Sen ainutlaatuinen koostumus ilman natriumhydroksidia, fostoria, EDTA:ta (etyleenidiamiinitetraetikkahappoa), ja NTA:ta (nitrilotrietikkahappoa) tuottaa voimakkaan, mutta hellävaraisen puhdistusvaikutuksen kasviperäisten pinta-aktiivisten aineiden ansiosta.

100% Degreasing tehoaa myös metallipartikkeleihin. Sen kolloidinen koostumus sisältää molekyylejä, joissa on hydrofobisuus ja hydrofiilisyys yhdistettynä. Tämän ansiosta sen öljyn- ja rasvanpoistokyky on erinomainen ilman aggressiivisia ainesosia.

Moottoritilan ja renkaiden/vanteiden tehokas puhdistus: Sumuta 100% Degreasingia viileille pinnoille ja anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Käytä sopivaa harjaa lian irrottamiseen. Huuhtele runsaalla vedellä vesijohtopaineella. Myös puhdistus ilman mekaanista kosketusta on mahdollista, mikäli lika ei ole pinttynyttä. Huuhtele puhdistettavat pinnat tällöin painepesurilla vaikutusajan jälkeen.

Sisätilojen kovien pintojen puhdistus: Imuroi irtolika pois. Sumuta 100% Degreasingia suoraan pinnalle. Käytä pehmeäharjaksista sutia lian irrottamiseen. Pyyhi lopuksi kostealla, puhtaalla mikrokuituliinalla.

Muiden pintojen säännöllinen puhdistus: Laimenna 100% Degreasingia vedellä 1:1 ja sumuta puhdistettavalle pinnalle. Pyyhi ensin kostealla ja sitten kuivalla mikrokuituliinalla.

Älä käytä kuumille pinnoille. Herkille pinnoille on aina suositeltavaa tehdä testi pienelle alueelle ennen laajempaa käyttöä.

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Maksutavat

Maksa kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai valitse lasku- tai osamaksupalvelu. Myös MobilePay -mobiilimaksut. Toimituskulut 5,90 €.

Nopea toimitus

Lähetämme arkisin klo 14 mennessä jätetyt tilaukset samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-3 vrk kuluttua. Toimitamme myös yrityksille.

Tyytyväisyystakuu

Avaamattoman ja myyntikuntoisen tuotteen palautusoikeus 14vrk. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen ilmaiseksi.