Tarvikkeet: AUTO FINESSE DETAILING-LAUKKU

myynti@vahakauppa.com

Katriinantie 3 D, 01740 Vantaa
Avoinna Ma-to 9-17 Pe 9-16


AUTO FINESSE DETAILING-LAUKKU

af-detailing-bag-1_orig-removebg-preview
3-Osastoinen Detailing laukku tarvikkeille
31,90 €

 

 

 

 

 

Reilunkokoinen, 3-osastoinen laukku detailing-tarvikkeille. Keskellä pääosastossa on verkkotaskuja, joihin mahtuu useita 250 ml:n, 500 ml:n ja 1 litran Auto Finesse -pulloja. Molemmilla puolilla pääosaston jatkeena on erilliset sivuosastot, joissa on tilaa esim. vahoille, liinoille ym. tarvikkeille.

Toisessa sivuosastossa on kaksi verkkotaskua, toisessa ei ole erillisiä taskuja tai lokeroita. Kaikissa osastoissa on omat, erilliset kolmelle sivulle yltävät vetoketjut. Lisäksi laukun takapuolella on yksi vetoketjullinen sivutasku.

Laukun pohjaan on ommeltu kaksi velcrotarrasuikaletta, joiden avulla laukku pysyy paikallaan esim. takakontissa sopivassa verhoilumateriaalissa. Laukussa on kookas painettu Auto Finesse -logo toisessa kyljessä ja pieni kiinniommeltu kohokuvioinen logo toisessa kyljessä.

Koko ja ominaisuudet

  • 32 cm x 28 cm x 28 cm
  • materiaali kestävää nylonia
  • kaksi tukevaa kantokahvaa, jotka saa liitettyä yhdeksi

 

img 3355 orig

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Maksutavat

Maksa kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai valitse lasku- tai osamaksupalvelu. Myös MobilePay -mobiilimaksut. Toimituskulut 5,90 €.

Nopea toimitus

Lähetämme arkisin klo 14 mennessä jätetyt tilaukset samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-3 vrk kuluttua. Toimitamme myös yrityksille.

Tyytyväisyystakuu

Avaamattoman ja myyntikuntoisen tuotteen palautusoikeus 14vrk. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen ilmaiseksi.