Vanteet ja renkaat: Ecocoat Wheel 30ML Kit

myynti@vahakauppa.com
p. 050-5121155

Katriinantie 3 D, 01740 Vantaa
Avoinna Ma-to 11-17 Pe 11-15


Ecocoat Wheel 30ML Kit

ecocoatbox-productgroupimage3-08-removebg-preview (1)
Ecocoat Wheel on synteettinen nanoteknologiaan perustuva keraaminen pinnoite vanteille.
59,90 €

 

 

 

 Ecocoat Wheel on REACH- vaatimukset täyttävä, synteettinen nanoteknologiaan perustuva keraaminen pinnoite vanteille. Wheel sisältää jopa 90% aktiivisia materiaaleja. Lukitsee lasimaisen lopputuloksen vanteelle molekyylitasolla tarjoten kestävän suojan. Wheel suojaa mm. Jarrupölyltä, lialta, mikronaarmuilta, kemikaaleilta sekä kovilta lämpötiloilta. Kesto 1 vuoden. Ominaisuudet: - Tuote: Ecocoat Wheel - Käytetään: Vanteiden ja muiden metallien pitkäaikaiseen suojaamiseen (mm. autojen vanteet) - Kovuus: H9 - Pakkauskoko: 30ml - Kesto: 12kk /20.000-30.000km - Kemikaalikesto: 1-14ph - Kulutus: 3-15ml/4vannetta - Paksuus: 0.5um - Aktiivisia aineosia: 90% - Lämmön kesto: <400°C- VOC pitoisuus: 30gm/l - Self-Cleaning: Kyllä - Hylkii tehokkaasti mm. jarrypölyä ja maantiesuolaa

Pika opas: 1. Tee metallin pinnalle perusteellinen puhdistus ennen käsittelyä. (Vinkki!) Suosittelemme Myllyttämään/kiillottamaan auton vanteet ennen pinnoitusta, parhaimman lopputuloksen saamiseksi. 2. Puhdista pinta vielä IGL Coatings Precoatilla, ennen pinnoitusta. 3. Annostele pinnoitetta puhtaalle ja kuivalle silkkiliina levittimelle ja levitä ohut kerros siksak-liikkein (#) ja hyvin kevyesti painaen. Itse pinnoite on väritöntä, mikäli levittäessä käsittelypinnalla näkyy jotakin ylimääräistä (likaa, pikeä, liimaa, etc), pintaa ei ole riittävän hyvin puhdistettu! 3.1 Pinnoiteen voi myös ruiskuttaa pintaan kynä ruiskulla. Kynäruisku tekniikalla pinnoite ainetta kuluu vähemmän ja pinnoitettua pintaa ei tarvitse suihkutuksen jälkeen pyyhkiä jos on onnistunut tekemään pinnalle vain ohuen kalvon, pinnoite ei saa valua pinnassa. Jos pinnoitetta valuu tai on liikaa, ylimääräinen aine täytyy pyyhkiä pinnasta pois. 4. Pyyhi levityksen ylimääräinen aine 2-5 minuutin jälkeen pois erillisellä, kuivalla ja puhtaalla mikrokuituliinalla. Apuna on hyvä käyttää useampaa mikrokuituliinaa. HUOM! Pyyhkiessä ei tarvitse painaa kovasti, hellästi käden omalla painolla. 5. (Vinkki!) Jos pinnoite ehtii kovettua pintaan, sitä voidaan pehmittää levittämällä pinnoitetta uusi kerros kovettuneen pinnoitteen päälle. Tämän jälkeen käy alue uudelleen läpi puhtaalla mikrokuituliinalla.

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Maksutavat

Maksa kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai valitse lasku- tai osamaksupalvelu. Myös MobilePay -mobiilimaksut. Toimituskulut 5,90 €.

Nopea toimitus

Lähetämme arkisin klo 14 mennessä jätetyt tilaukset samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-3 vrk kuluttua. Toimitamme myös yrityksille.

Tyytyväisyystakuu

Avaamattoman ja myyntikuntoisen tuotteen palautusoikeus 14vrk. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen ilmaiseksi.