Vanteet ja renkaat: Finish Kare #108As Top Kote Tire Dressing 916ml

myynti@vahakauppa.com
p. 050-5121155

Katriinantie 3 D, 01740 Vantaa
Avoinna Ma-to 11-17 Pe 11-15


Finish Kare #108As Top Kote Tire Dressing 916ml

finishkare-108as-1_orig2-removebg-preview
Kumin- ja muovin suoja-aine, sopii myös renkaille
23,90 €

 

 

 

 

 

 

 

Finish Kare #108AS Top Kote Tire Dressing on monikäyttöinen suojatuote kumille ja muoville. Top Kote sisältää hyvän uv-suojan ja antistaattisia ominaisuuksia, jotka vähentävät pölyn tarttumista käsiteltyyn pintaan.

Top Kote on helppo ja nopea levittää renkaille ja sopii lisäksi sekä ulko- että sisäpuolen kumi- ja muoviosille, vinyylille, moottoritilan ehostukseen jne. Top Kote tekee pinnoista uuden näköisiä ja vain hillitysti kiiltäviä, eikä jätä pintaa rasvaiseksi. Useammalla käsittelykerralla kestoa saadaan vielä parannettua.

Top Kote on suosituksemme renkaiden käsittelyyn, kun haetaan mahdollisimman vaivatonta käyttöä. Tuote levittyy erittäin helposti renkaan kylkien kohokuviointeihin ilman hankaamista ja antaa miellyttävän silkkimäisen kiillon.

#108AS Top Kote on koostumukseltaan valkoisen maitomainen ja tuoksultaan hyvin mieto, lähes hajuton.

 

Arvostelut

Ei vielä asiakasarviointeja tälle tuotteelle.

Maksutavat

Maksa kotimaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, yleisimmillä luottokorteilla tai valitse lasku- tai osamaksupalvelu. Myös MobilePay -mobiilimaksut. Toimituskulut 5,90 €.

Nopea toimitus

Lähetämme arkisin klo 14 mennessä jätetyt tilaukset samana päivänä. Vastaanotat tuotteet 1-3 vrk kuluttua. Toimitamme myös yrityksille.

Tyytyväisyystakuu

Avaamattoman ja myyntikuntoisen tuotteen palautusoikeus 14vrk. Voit palauttaa tai vaihtaa tuotteen ilmaiseksi.